Veelgestelde vragen

Algemene informatie inzetstukken

Hoe verschillen Chi Chis inzetstukken van andere?

Heel veel! In tegenstelling tot traditionele inleggers zijn Chi Chis gepatenteerde inleggers aan beide kanten kleverig, wat betekent dat ze aan je kleding en aan je huid blijven plakken voor extra veiligheid. Zo voorkom je dat je tepels afglijden en blijven ze verborgen onder je kleding. Een ander groot voordeel van de dubbelzijdige kleeflaag is dat er geen naaiwerk nodig is, je plakt de inleggers gewoon op het kledingstuk.

Omdat de inleggers niet genaaid hoeven te worden, kunnen één paar inleggers worden uitgewisseld tussen verschillende topjes en jurken. Traditionele inleggers (katoen) nemen te veel water op en als ze niet ingenaaid zijn, kunnen ze verschuiven. Siliconen inleggers zijn zwaar en glijden weg als ze zweterig of nat zijn. Chi Chis dubbelzijdig klevende ontwerp maakt de inzetstukken licht van gewicht, zodat je kunt zwemmen, rennen, dansen en nog veel meer zonder te verschuiven.

Wat zijn inzetstukken?

Inzetstukken zijn van oudsher uitneembare vullingen die in de beha-cup zitten om volume en decolleté te geven. Bij Chi Chis hebben we een tandje bijgezet en de meest gewatteerde inzetstukken op de markt gemaakt om die dubbele push-up look te geven. De inzetstukken van Chi Chis zijn aan beide kanten voorzien van kleefstof om grip te geven aan kleding, terwijl de gebruiker zijn borst in de gewenste positie kan scheppen en plakken voor een maximaal push-up effect.

Hoe gebruik je inzetstukken?

Voorbereiding is de sleutel! Voordat je de Chi Chis inzetstukken gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je borsten schoon en droog zijn. Make-up, olie, lotion of andere lichaamsproducten kunnen verhinderen dat de inzetstukken goed op je huid blijven zitten. Doe eerst het kledingstuk op je lichaam, plaats dan de inzetstukken op het kledingstuk, schep dan de borsten om en plak ze op de inzetstukken om ze vast te zetten.

Waarom we onze inzetstukken aan beide zijden zelfklevend hebben gemaakt

1. Hierdoor kan de gebruiker het inzetstuk op zijn kleding plakken en op zijn plaats houden zonder te naaien.

2. De gebruiker kan de hoeveelheid decolleté die zij wil laten zien zelf bepalen door de gewenste hoeveelheid decolleté op te scheppen en vast te plakken.

3. De siliconenlijm helpt je borst op zijn plaats te houden en voorkomt gênante tepeluitstortingen.

Hoe worden Chi Chis inzetstukken gemaakt?

Wij bij Chi Chis geloven in het werken met fabrieken die dezelfde waarden van kwaliteit en integriteit delen. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met ethische, kleinere fabrikanten, omdat we hebben gemerkt dat zij zich meer richten op kwaliteit en trots zijn op hun werk. Ze spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van de economie door banen en kansen te bieden aan de lokale bevolking in hun gemeenschappen.

Het productieproces van Chi Chis dubbelzijdige zelfklevende inzetstukken is een combinatie van machines en vakmanschap. Nadat de inzetstukken zijn geperst, wordt de lijm met de hand geborsteld door geschoolde arbeiders en vervolgens met de hand in hun vorm gesneden.

Kleine foutjes, zoals kleine stukjes siliconengel, kunnen soms loslaten op huid of kleding. Dit is normaal en heeft geen invloed op het gebruik van de inleggers. Ook al zijn we trots op onze kwaliteit en voeren we strenge kwaliteitscontroles uit, begrijp alsjeblieft dat er menselijke fouten kunnen optreden. Als je toch het gevoel hebt dat je een paar met gebreken hebt gekocht of als je niet tevreden bent over je aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we het goed kunnen maken.

Hoe vaak kan ik Chi Chis inzetstukken gebruiken?

Inzetstukken van Chi Chis zijn tot 40 keer herbruikbaar. Om de levensduur van je inzetstukken te verlengen, is het belangrijk om de beschermfolies direct na elke keer dragen schoon te maken en opnieuw aan te brengen om te voorkomen dat er stof en pluisjes aan blijven plakken.

Hoe verwijder ik Chi Chis inzetstukken?

Trek de inzetstukken voorzichtig los, beginnend bij de bovenste rand, en verwijder hem langzaam van je borst. Herhaal hetzelfde proces aan de andere kant. Het wordt aanbevolen om Chi Chis inzetstukken direct na gebruik in de beschermfolie te bewaren.

Kan ik Chi Chis inzetstukken in de sportschool gebruiken? Kan ik ermee zwemmen?

De inzetstukken van Chi Chis helpen je op een manier die je in de sportschool kunt gebruiken en waarmee je kunt zwemmen. Zorg ervoor dat je badpak strak zit en vermijd grote golven: als je badpak niet kan blijven zitten, kunnen onze inzetstukken dat ook niet!

Zijn Chi Chis inzetstukken voor iedereen?

Chi Chis inzetstukken zijn niet bedoeld voor personen met een gevoelige huid of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Chi Chis inzetstukken zijn mogelijk ook niet ideaal voor personen met een vergrote borst.

Bevatten jullie inzetstukken latex?

Chi Chis inzetstukken zijn latexvrij!

Ik ben zwanger / geef borstvoeding. Kan ik Chi Chis inzetstukken gebruiken?

We raden vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven af om onze producten te gebruiken, omdat sommige vrouwen in deze periode gevoeliger zijn. Dit is een extra voorzorgsmaatregel. We hebben ook gebruikers gehad die onze inzetstukken zonder problemen konden gebruiken tijdens hun zwangerschap. Het is dus mogelijk dat je de inzetstukken zonder problemen kunt gebruiken.

Zijn de inzetstukken compatibel met mijn bruidsjurk? Bikini?

Omdat elke outfit anders is, kun je ons altijd even een berichtje sturen of een foto mailen van het kledingstuk dat je in gedachten hebt, dan kijken we graag even voor je.

Ik heb vergrote borsten. Kan ik Chi Chis inzetstukken gebruiken?

De reden waarom we ze niet aanraden voor een borstvergroting is omdat de implantaten van sommige gebruikers vrij hard en niet buigzaam zijn.

Onze inzetstukken zijn zacht, dus soms duwen de inzetstukken terug naar de inzetstukken, in plaats van dat de inzetstukken de borsten naar het midden duwen. Daardoor kan het er raar uitzien.

Natuurlijk zijn de borsten van iedereen anders en zijn er vergrote borsten die zacht en buigzaam zijn, maar niet elke klant vraagt om bevestiging voordat zij bestelt, dus om te voorkomen dat een klant ontevreden is met zijn aankoop, hebben we besloten om "niet geschikt voor vergrote borsten" te schrijven.

Mijn inzetstukken werken niet?

Veel gebruikers hebben in het begin moeite met het gebruik van hun inzetstukken, omdat het enige oefening vergt om het te perfectioneren. Uit onze ervaring blijkt dat het meestal gaat om onverenigbare kleding of het vergeten om te scheppen, omdat dat helpt om een natuurlijk uitziend silhouet te creëren.

Onze inzetstukken zijn GEEN plakbeha en moeten ook niet als zodanig worden gebruikt. Net als traditionele inzetstukken moeten ook Chi Chis inzetstukken ondersteund worden door de kleding en kunnen ze niet uit zichzelf blijven zitten. Om het gewenste resultaat te bereiken, is het van cruciaal belang om bij de Chi Chis inzetstukken passende kleding te dragen. Kleding moet strak, niet rekbaar en dik zijn. Als kleding rekbaar is en niet strak zit, kan het topje niet tegen de inzetstukken duwen, wat weer tegen je borst duwt om een decolleté te creëren.

De juiste inzetstukken kiezen

Wat is het verschil tussen V-Shape en Rugby-Shape?

Chi chis v-shape en rugby-shape zijn de inzetstukken die liften en volume geven.

Rugb shape-inzetstukken hebben een ovale vorm en zijn perfect voor sweetheart halslijnen. Het kan tot 2 cupmaten boosten en kan ook in bh's gebruikt worden om van elke bh een push up bh te maken.

De Ultra Boost-inzetstukken hebben een 'v' vorm en kunnen ook tot twee cupmaten vergroten. Deze zijn beter geschikt voor V-tops en bikini's met een driehoekige vorm.

Welke je kiest hangt af van je persoonlijke voorkeur en het soort topjes waar je de voorkeur aan geeft. Rugby shape-inzetstukken zijn absoluut een favoriet bij fans, erg veelzijdig en compatibel met veel gestructureerde tops en jurken. Voor het beste resultaat gebruik je de inzetstukken onder strakke, gestructureerde kleding en hoe dikker het materiaal, hoe beter! Als je vragen hebt of niet zeker weet welke je moet kiezen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Welke pads zijn geschikt voor mij?

Een volumeboost? Ons meest gewatteerde inzetstuk, V-Shape is perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een boost in omvang (tot 2 cups)! Ontworpen voor topjes met v-hals!

Decolleté in een sweetheart halslijn? De rugby-shape is een verkorte versie van onze v-shape, is speciaal ontworpen voor laag uitgesneden demi stijl kleding! Boost ook direct tot 2 cupmaten.

Liever een lichte lift? Onze licht gewatteerde inzetstuk triangle-shape is perfect voor meisjes die op zoek zijn naar een natuurlijk uitziende lift!

Wat voor kleding is geschikt om te dragen met Chi Chis pads?

Met Chi Chis pads is het belangrijk om het juiste topje bij je pads te kiezen. We raden altijd gestructureerde topjes aan van dikker materiaal voor het beste resultaat (ondersteuning in het borstgebied, geen los t-shirt dat van het lichaam afhangt, omdat de inzetstukken omhoog worden gehouden door de structuur in je kleding).

De meeste bikini's, jurken en topjes werken ook goed zolang ze niet te dun zijn zodat de kleur of vorm van de inzetstukken erdoorheen schijnt. Een goede richtlijn is dat als de omtrek of de kleur van je bh zichtbaar is in dit topje, de pads van Chi Chis dat waarschijnlijk ook zijn.

Voor sommige gebruikers duurt het een paar keer voordat ze de pads in de juiste positie hebben (net zoals je plakbeha niet meer scheef zit), dus we raden aan om onze korte tutorials te bekijken voor een beter idee van hoe je de pads het best gebruikt. We raden aan om de inzetstukken voor een spiegel aan te brengen om er zeker van te zijn dat het aan beide kanten gelijk is. Je kunt de mate van decolleté aanpassen aan je eigen voorkeur. Vergeet niet te scheppen en te plakken, zodat je decolleté de hele dag goed blijft zitten!

Je kunt hier voorbeelden zien van een aantal outfits:


Een outfit kiezen
✔️ Strakke en gestructureerde buste in de kleding
✔️ Dikke materialen bij de borsten voor een naadloos silhouet
✔️ Sweetheart halslijnen en kleding met een steunband onder de borst
✔️ Sportbeha's en gewone beha's (maak er push up beha's van met Chi Chis!)
❌ Zeer rekbare topjes die de inzetstukken niet op hun plaats kunnen houden
❌ Losse en vloeiende kleding die geen pads kan ondersteunen
❌ Baggy t-shirt, gebreide topjes, de meeste rechte halslijnen

Als je niet zeker weet of een outfit geschikt is voor gebruik met Chi Chis pads, stuur dan een e-mail of DM met een foto en we kunnen je helpen!

Welke tops zijn niet geschikt?

We raden af om Chi Chis-inzetstukken te gebruiken onder dunne, ongestructureerde of losse topjes. In dunne topjes kunnen de contouren van de inzetstukken zichtbaar zijn.

We raden aan om Chi Chis-inzetstukken te gebruiken in strakke topjes met structuur. Een goede richtlijn om te weten of het materiaal van je topje dik genoeg is om de contouren van Chi Chis-inzetstukken te verbergen, is door te kijken of het materiaal dik genoeg is om de vorm van je tepels te verbergen.

Verzorging Chi Chis inzetstukken

Hoe maak ik mijn Chi Chis inzetstukken schoon?

Alleen handwas, niet in de wasmachine of droger. Gebruik voorzichtig het kussentje van je vingertoppen om de lijm te wassen en vermijd contact met je nagels om beschadiging van de lijm te voorkomen. Spoel de inzetstukken af met warm water om alle resten te verwijderen. Schud het overtollige water voorzichtig af en druk lichtjes op de inzetsuk om het resterende water eruit te knijpen. Laat de inzetstukken in de lucht drogen in een ruimte zonder stofdeeltjes.

Wanneer de inzetstukken volledig droog zijn, breng je de beschermfolies opnieuw aan om te voorkomen dat stof en pluisjes zich aan de inzetstukken hechten.

Hoe bewaar ik Chi Chis inzetstukken?

Breng na het schoonmaken weer beschermfolie aan op de inzetstukken en berg ze op in de oorspronkelijke verpakking. Bewaar ze in een koele, donkere omgeving, uit de buurt van stof en vuil.

Lijm op de huid?

Sommige gebruikers kunnen last hebben van stukjes lijm die afbladderen of loslaten op hun kleding of huid, dit is normaal en heeft geen invloed op het gebruik.

Dit komt door de kleverigheid van onze inzetstukken. Hoe minder kleverig de lijm, hoe minder kans op afbladderen. Bij het maken van Chi Chis inzetstukken hebben we gekozen voor een sterkere kleeflaag, simpelweg omdat we een product wilden maken waar we zelf dol op zouden zijn. We wisten dat we geen plakkerige inzetstukken wilden die na 5 keer gebruiken niet meer plakten, dus waarom zouden onze klanten dat wel willen? Dat is niet alleen slecht voor de consument en onze reputatie, maar ook voor het milieu. De grootste klacht die we van consumenten horen, is dat hun plakbeha's na een paar keer gebruiken niet meer plakken, dus we wisten dat we anders wilden zijn. Als je een paar Chi Chis inzetstukken koopt, weet je dat je een kwaliteitsproduct koopt dat lang meegaat.

Dus hoewel onze inzetstukken soms lijmresten achterlaten op huid of kleding, zijn onze inzetstukken ook echt vele malen herbruikbaar. Het was een moeilijke beslissing om te beslissen of we het product stickerachtig zouden maken en lijmresten zouden achterlaten of dat we een product zouden maken dat na een paar keer gebruik niet meer plakte. Uiteindelijk hebben we voor het eerste gekozen, omdat we geloven dat je als consument uiteindelijk gewoon een product wilt dat goed werkt en lang meegaat.

Algemene informatie boob tape

Waar is Chi Chis boob tape van gemaakt?

Ons assortiment boob tape bestaat uit een mengsel van 95% katoen en 5% spandex en we gebruiken acryllijm van medische kwaliteit. De tape is rekbaar en plakt, zodat je je borsten gemakkelijk kunt plaatsen zoals jij dat wilt.

Hoewel onze producten van medische kwaliteit zijn, raden we altijd aan om ze 24 uur voor gebruik te testen op je huid.

Je kunt dit doen door een vierkant van 2 cm van de tape af te knippen en op je borst te plakken en het 8 uur te laten zitten (onthoud dat de huid van je borst anders is dan de rest van je lichaam!).

Is het lastig om het op te plakken?

Nee! Zoals de meeste vaardigheden kost het tijd om echt goed te worden in het tapen van borsten. Maar het is niet moeilijk om te leren! Zorg ervoor dat je naar onze 'hoe te gebruiken' pagina gaat en als je vragen hebt, stuur dan een e-mail en we helpen je graag verder.

Wat moet ik doen voordat ik Chi Chis boob tape gebruik?

Dit is super belangrijk! Een huid die niet schoon en droog is, wordt vet en kan verhinderen dat de lijm goed plakt. Zorg ervoor dat je huid vrij is van:

  • Lotions en oliën (inclusief vochtinbrengende zeep en bodywash die lotion op je huid achterlaat)
  • Poeders, camouflageproducten of andere make-up producten
    Parfums of deodorants
  • Zweet
  • Zonnebrandcrème
  • Verse spray tan

Zijn nip covers een must?

We raden je aan om Chi Chis Nip Covers te gebruiken voordat je begint met tapen als extra voorzorgsmaatregel voor gevoelige tepels.

Hoelang gaat een rol mee?

De standaard Chi Chis boob tape rol is ongeveer 5 cm breed en wordt geleverd in een rol van 5 meter.

Gemiddeld gebruiken onze klanten een doos per maand. Dit is echter afhankelijk van de grootte van je borstomvang en hoe vaak je de tape gebruikt.

Grotere borsten kunnen ongeveer 5 keer gebruikt worden.

Kleinere borsten kunnen tot 15 keer gebruikt worden.

Verzending, retourzendingen en omruilingen

Collapsible row

Collapsible row

Collapsible row

Collapsible row