Hoe gebruik ik de Chi Chis pads?

Stap 1

Draag het kledingstuk op je lichaam. Trek het kledingstuk indien mogelijk strakker aan voor het beste resultaat.

Stap 2

Plak de pads aan de binnenkant van je kledingstuk en niet op je huid.

Stap 3

Duw de borsten omhoog en naar het midden om een decolleté te creëren.

Stap 4

Druk de pads op de borsten en duw deze omhoog. Druk stevig aan om vast te zetten.

Stap 5

Zorg ervoor dat beide kanten gelijk zijn in de spiegel, pas aan indien nodig.

Waar plaats ik de Chi Chis pads?

V-Shape Pads

De pads mogen niet bovenop je borsten zitten maar moeten de onderkant en zijkanten van je borsten comfortabel en goed omsluiten. Je tepels moeten aan de rand van de pads zitten, omdat dit zorgt voor een maximale lift.

V-Shape Pads

Rugby Shape Pads

De pads moeten niet bovenop je borsten zitten maar comfortabel eronder, zoals de vulling van een push-up bh. Je tepels moeten aan de rand van de pads zitten, omdat dit zorgt voor een maximale lift.

Rugby Shape Pads

Triangle Shape Pads

De pads kunnen worden geplaatst waar je maar wilt, zolang ze maar verborgen blijven onder de kleding. Je tepels moeten aan de rand van de pads zitten, omdat dit zorgt voor een maximale lift.

Triangle Shape Pads

Onderhoudsinstructies

Alleen handwas, niet in de wasmachine of droger. Gebruik voorzichtig het kussentje van je vingertoppen om de lijm te wassen en vermijd contact met je vingernagels om beschadiging van de lijm te voorkomen. Spoel de pads af met warm water om alle resten te verwijderen. Schud het overtollige water voorzichtig af en druk lichtjes op de pads om het resterende water eruit te knijpen. Laat de pads in de lucht drogen in een ruimte zonder stofdeeltjes. Als de pads volledig droog zijn, breng dan de beschermfolies opnieuw aan om te voorkomen dat stof en pluisjes zich aan de pads hechten.

Hoe te verwijderen

Trek de pads voorzichtig los, beginnend bij de bovenste rand en verwijder hem langzaam van je borst. Herhaal hetzelfde proces aan de andere kant. Het is aan te raden om Chi Chis pads direct na gebruik in de beschermfolie te bewaren.