Chi Chis Boobtape

Iedereen weet dat onze producten een geweldige lift geven, maar ze zijn misschien niet voor iedereen geschikt. In het leven zijn er altijd compromissen en voor onze super plakkerige boob tape is de compromis dat het niet geschikt is voor alle huidtypes.

Het is heel belangrijk dat je de producten van Chi Chis veilig gebruikt. Als je dit niet doet, kan dit leiden tot uitslag, blaren of een extreem geïrriteerde huid.

Hier en de 5 dingen die iedereen zou moeten weten voordat je ons product probeert:

 • Gebruik onze tape niet als je een gevoelige of dunne huid hebt.
 • Gebruik onze tape niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Gebruik onze tape niet langer dan 8 uur.
 • Gebruik onze tape niet bij langdurige hitte of blootstelling aan de zon, de lijm kan smelten op je huid.
 • Gebruik onze tape niet twee dagen achter elkaar. Laat je huid ademen tussen het gebruik door.

Ben je er nog? Hier zijn de 5 eenvoudige stappen die je moet nemen voor een maximaal resultaat!

1. Test je huid

Knip een klein vierkant stukje tape van 5cm en breng 24 uur lang een testpleister aan op je borsten/borst om er zeker van te zijn dat je huid niet reageert. Onthoud dat de huid van je borsten anders is dan de rest van je huid.

2. Reinig en droog je huid

Dit is super belangrijk! Een huid die niet schoon en droog is, wordt vet en kan verhinderen dat de lijm goed plakt. Zorg ervoor dat je huid vrij is van:

 • Lotions en oliën (inclusief vochtinbrengende zeep en bodywash die lotion op je huid achterlaat)
 • Poeders, camouflageproducten of andere make-up producten
 • Parfums of deodorants
 • Zweet
 • Zonnebrandcrème
 • Verse spray tan

3. Meten en snijden

Knip een strook tape die van de onderkant van je borsten tot aan je schouder of sleutelbeen reikt. Je hebt 2-3 stroken per borst nodig en onthoud dat grotere borsten meer tape nodig hebben om de zwaardere belasting te dragen! Te weinig tapen kan irritatie of een onaantrekkelijke vorm veroorzaken.

Trek de bescherming langzaam van de tape af en zorg ervoor dat de tape zichzelf of je handen niet te veel raakt. Onthoud dat dit een eenmalig te gebruiken product is, als de tape eenmaal iets heeft aangeraakt blijft het niet meer plakken.

4. Optillen en vastplakken

Gebruik één hand om je borst op de gewenste hoogte te brengen en maak met je andere hand een 'anker' door de borsttape aan de basis van je borst aan te brengen. Schuif je hand zachtjes maar stevig over de tape tot je bij de basis van de tepel komt.

Zodra de tape is verankerd, kun je de tape omhoog trekken en op je borst plakken, waarbij je je borst vastplakt.

Trek de tape niet te strak aan. Te veel spanning op de tape kan ervoor zorgen dat de tape te veel aan de huid trekt en irritatie veroorzaakt.

Strijk eventuele rimpels glad en onthoud dat als de tape eenmaal op de huid zit, deze niet meer opnieuw vastplakt.

5. Activeren en trimmen

Activeer de tape door over de borst tape lijm te wrijven en knip voorzichtig overtollig plakband weg. Zorg ervoor dat je de tape niet te veel optilt, want dan kun je het niet opnieuw op je huid plakken!

Verwijderen

 1. Wrijf de tape in met kokosolie totdat deze volledig verzadigd is. Laat de tape 15 minuten in de olie weken. Dit helpt om de lijm af te breken en los te maken.
 2. Wrijf over de randen van de tape en trek langzaam een klein hoekje aan de onderkant van je borsten omhoog.
 3. Zet je borst schrap, net boven het hoekje van de tape dat je hebt opgetild. Gebruik je andere hand om de tape tegen zich aan te trekken. Trek niet loodrecht op je huid of in een hoek van 90 graden, want dit kan irritatie of letsel veroorzaken.
 4. Verwijder de tape langzaam en wrijf zo nodig meer olie onder de tape. Scheur de tape er niet af.

Stick with us!

Om ervoor te zorgen dat je je zelfverzekerd voelt terwijl je een prachtige outfit draagt, gebruik je onze zachte en rekbare Boob Tape. Ontworpen om te bedekken of te liften, af te vlakken of op te peppen. Onze multifunctionele en duurzame tape blijft bij je terwijl je eeuwige herinneringen creëert.
Bekijk de verschillende manieren om onze boobtape te dragen en kies jouw stijl!

Bekijk de boobtape