Over Ons

Wij bij Chi Chis geloven in het werken met fabrieken die dezelfde waarden van kwaliteit en integriteit delen. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met ethische, kleinere fabrikanten omdat we hebben gemerkt dat zij zich meer richten op kwaliteit en trots zijn op hun werk. Ze spelen ook een belangrijke rol in het stimuleren van de economie door banen en kansen te bieden aan de lokale bevolking in hun gemeenschappen.

Het proces van het maken van Chi Chis dubbelzijdige zelfklevende inzetstukken is een combinatie van machines en vakmanschap. Nadat de inzetstukken geperst zijn, wordt de lijm met de hand geborsteld door geschoolde arbeiders en vervolgens met de hand in hun vorm gesneden.

Kleine foutjes, zoals kleine stukjes siliconengel, kunnen soms loslaten op huid of kleding. Dit is normaal en heeft geen invloed op het gebruik van de inzetstukken. Ook al zijn we trots op onze kwaliteit en voeren we strenge kwaliteitscontroles uit, begrijp alsjeblieft dat er menselijke fouten kunnen optreden. Als je toch het gevoel hebt dat je een paar met gebreken hebt gekocht of als je niet tevreden bent over je aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we het goed kunnen maken.