Retourbeleid

Niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen zorgen, we helpen je graag verder. Hier lees je alles over hoe je je producten kunt terugsturen:

  • 30 dagen bedenktijd: Na het ontvangen van je product, heb je 30 dagen de tijd om te beslissen of je het wilt houden. Tijd genoeg dus!

  • Ongebruikt: Zorg ervoor dat je het product niet hebt gebruikt als je het terugstuurt. Als we zien dat het product gebruikt is, kunnen we je retour helaas niet accepteren.

  • Contact opnemen: Wil je een product terugsturen? Laat het ons dan even weten. Ga naar het contactformulier op onze website en vul daar je gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je te helpen met het retourproces.

  • Recht om te weigeren: We behouden ons het recht voor om retouren te weigeren als het product is gebruikt. We checken alle teruggestuurde producten goed om te zorgen dat ze nog in perfecte staat zijn.

Bedankt voor je begrip en je vertrouwen in Chichis.nl! Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. We staan voor je klaar!